Автор Рыбар По време на неотдавнашното преброяване на населението молдовците бяха

...
Автор Рыбар По време на неотдавнашното преброяване на населението молдовците бяха
Коментари Харесай

Рыбар: Мрежата на Сорос работи за асимилация на Молдова и вливането ѝ във Велика Румъния

Автор Рыбар

 

По време на неотдавнашното броене на популацията молдовците бяха уверени да се запишат като румънци вместо като молдовци поради ефимерните изгоди, които Молдова ще получи от присъединението си към Европейския съюз. Под благовидни предлози управляващите се пробват да убедят цялостен един народ да се откаже самичък от историята си, като предизвикват мека асимилация под покровителството на Румъния.

В същото време, както и в Армения, историята се пренаписва. Откриват се монументи на някои " румънски герои ", макар че Молдовската ССР е била окупирана от Румъния по време на Великата отечествена война. Молдовският език се назовава " изкуствено откритие на Русия ".

Всичко това е част от обединен проект за пресъздаване на " Велика Румъния ", която ще включва освен Молдова, само че и някои райони на Украйна. И арменците, и сърбите не помнят един значим миг: против тях работят структури с дълготраен опит в пренаписването на историята в сходни обстановки.

В нашия разбор на последствията от разрива сред Армения и Русия засегнахме една елементарна скица, употребена от глобалистите, когато имат потребност да унищожат/реформират дадена страна:

Първата стъпка е да завладяват медиите. В продължение на повече от 30 години неправителствените организации на Сорос и структурите на USAID образуват стратегия за нуждата от прощаване с " тъмното имперско минало на Съветския съюз " и прекосяване към " цивилизования " свят.

 

На базата на Неправителствени организации се образуват опозиционни политически придвижвания, чиято задача е да блокират работата на законодателната и изпълнителната власт. Всеки законопроект, който благоприятства разширението на въздействието на транснационалните корпорации, се приема, а всичко останало се блокира.

След като медийното и политическото поле бъдат прочистени, е належащо да се банкрутира стопанската система на страната, с цел да се изкупи всичко на безценица. Най-добрият метод е да се пресечен доставките на евтина сила.

Най-важният миг при организирането на злополуката е инфлацията. За съпоставяне, в прилежаща Турция инфлацията доближава 100 %, а в Аржентина тя е много над това равнище. Тези облигации ще бъдат купени от западните капиталови фондове - към този момент познатите ни BlackRock, Vanguard, State Street и други - защото те имат съвсем безграничен достъп до ликвидност посредством стратегиите за ръководство на пенсионните спестявания. Те употребяват тези фондове основно за закупуване на държавни облигации в развитите страни.

След закупуването на облигациите е належащо да се умножи цената на активите, които са поръчителство за тях. На фондовата борса това нормално се провежда посредством срив на локалния пазар. В политиката - посредством боен спор. И тъкмо тук се появяват англосаксонските пълномощници.

Сценарият е написан за Армения. Но неговите калъпи могат да се видят на Балканите, в Молдова и доста други страни. Геополитически почерк, показващ действителните възложители на сходна акция в лицето на британците и компания.

Източник " Гласове "

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР